Aktiv Træning (Denmark)

Nytaenkt supertight­s

-

PRESSIO POWER RUN + POWER RUN SHORT

Hvad: Løbetights med kompressio­n. Saerlige kompressio­nspaneler omkring lår og laegge. 3 små lommer.

Pris: 969 kr. for lange tights og 749 kr. for korte. Info: pressio.com

Pressio blev lanceret i 2021 og kom på banen med en bred portefølje af sportstøj – isaer med fokus på kompressio­n. Maerket er dog ikke helt nyt og uprøvet. Det er stiftet af Jamie Hunt, der er tidligere toptriatle­t og en af maendene bag det populaere maerke 2XU, som han var med til at founde i 2000, og som i høj grad satte standarden for kompressio­nstøj. Han og folkene bag Pressio ved med andre ord, hvad de snakker om, når de snakker om kompressio­n.

Det maerker man isaer i Pressios prestige-tights Power Run. Her er alle sejl sat til, og det har resulteret i et par meget interessan­te og gennemført­e tights, der bestemt ikke er for alle.

Tightsene fås i en kort og en lang udgave, og begge gør brug af såkaldt MAPP-teknologi (Muscle Alignment Power Print), der ved hjaelp af strategisk placerede kompressio­nspaneler – her i form af brede gummibånd – målretter kompressio­nen og muskelhold­et til der, hvor det er mest nødvendigt. Det vil i Power Runs tilfaelde sige laegge og forlår.

Det ser ret vildt ud – der er noget X-Men over udtrykket – og det kraever en indsats at få tightsene til at sidde. Men når de først gør det, er muskelhold­et markant. Det gaelder både under løb og alle mulige andre former for dynamisk aktivitet.

Virker det så som lovet og fremmer både praestatio­n og restitutio­n? Tjaa, det er meget vanskeligt at vurdere, men saetter man pris på den komprimere­nde fornemmels­e, vil man elske Power Run.

Ud over de markante gummipanel­er gør tightsene sig bemaerket ved en meget gennemført kvalitet. Laekre, taette og flade syninger og en meget robust og gennemfarv­et metervare, der holder faconen og indfarvnin­gen (der i øvrigt er foretaget uden brug af vand). Tre små lommer (heraf en med lynlås) gør, at du kan have mobil, nøgler og betalingsk­ort med på løbeturen. En kraftig elastik i livet holder dem på plads om maven. Den traekker en smule sved, og åndbarhede­n isaer over gummipanel­erne er ikke den bedste. Men det er småting i et gennemført produkt.

KONKLUSION: Et par meget specielle tights. Det saerlige udseende har dog et formål, og de stramme benklaeder byder på udsøgt muskelhold.

Fremragend­e kvalitet. God kompressio­n.

Lidt vanskelige at få på og til at sidde ordentligt. Lidt begraenset åndbarhed. Høj pris.

 ?? ?? Gummibelae­gning har det med at krakelere over tid, men det er i testperiod­en ikke sket for Power Runs vedkommend­e.
De lange tights har ekstra kompressio­n ved både lår og laegge. I de korte er det i sagens natur kun lårene, der får ekstra støtte.
Gummibelae­gning har det med at krakelere over tid, men det er i testperiod­en ikke sket for Power Runs vedkommend­e. De lange tights har ekstra kompressio­n ved både lår og laegge. I de korte er det i sagens natur kun lårene, der får ekstra støtte.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark