Večernji list - Hrvatska

Komičar i voditelj Jay Leno doživio novu nesreću

-

Slavni televizijs­ki voditelj i komičar Jay Leno (72) oporavlja se od nove nezgode koju je doživio samo dva mjeseca nakon što je jedva ostao živ kad se jedan od njegovih automobila zapalio u garaži u Los Angelesu. Leno je tada zadobio opekline lica, a prošli tjedan sudjelovao je pak u nesreći na motociklu u kojoj je teško ozlijeđen.

Sigurnosna zastava

Sve je otkriveno sasvim slučajno nakon što je jedan novina Las Vegas Review Journala upitao voditelja kako se oporavlja od požara automobila u studenom.

– To je bila prva nesreća. U redu? Onda sam pao s motocikla prošli tjedan. Slomio sam ključnu kost i dva rebra, kao i oba koljena – otkrio je Leno. Ispričao je i kako je došlo do nesreće.

– Skrenuo sam u sporednu ulicu i ušao na parkirališ­te, a bez mog znanja tip je povukao kabel preko parkirališ­ta. Na kabelu nije visjela sigurnosna zastava – objasnio je Leno. – Nisam ga vidio dok nije bilo prekasno. Tada sam samo napravio “bum” – i pao s motocikla – otkrio je ozlijeđeni voditelj. Iako se nesreća dogodila 17. siječnja, Jay Leno rekao je i da već planira povratak na posao.

Podsjetimo, Leno je u nesreći u studenom zadobio teže ozljede lica zbog kojih je završio u Grossman centru za opekline u Los Angelesu. Kako je tada objavio TMZ, on je bio u garaži u Burbanku u kojoj skladišti svoje automobile kada je jedan od automobila eksplodira­o. Plamen je zahvatio lijevu stranu Jayeva lica, ali srećom nisu mu opečeni oko ili uho. Leno je nakon tjedan dana izašao iz centra za opekline, a oni su po izlasku objavili njegove fotografij­e na kojima su se vidjeli ožiljci na licu i na rukama.

Najveće zvijezde

Doktor koji je operirao voditelja rekao je da je zadovoljan napretkom te da je optimistič­an da će se Leno sasvim oporaviti. Podsjetimo, zbog ove nesreće Leno je morao otkazati sve obaveze. Inače, trebao se pojaviti i na konferenci­ji “The Financial Brand”, ali organizato­ri su rekli da ga je vrlo ozbiljna medicinska situacija spriječila da se pojavi. Leno je pune 22 godine vodio “Tonight Show”.

Doktor koji je operirao voditelja rekao je da je zadovoljan napretkom te da je optimistič­an i da će se Leno sasvim oporaviti

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia