Večernji list - Hrvatska

Horoskop

-

OVAN (21. ožujka - 20. travnja)

BOLJE NE KOMENTIRAT­I AKO VAM SE NEŠTO NE SVIĐA

LJUBAV: Zanemarit ćete brige i posvetiti se svojoj najdražoj osobi s punom pažnjom. Bit ćete zadovoljni. KARIJERA: Ne komentiraj­te ako vam se nešto ne sviđa. Bolje je zasad šutjeti jer vas ne bi ni razumjeli, niti uvažili vaše mišljenje. ZDRAVLJE I SAVJET: Gibajte se.

BLIZANCI (22. svibnja - 21. lipnja)

DANAS SE SVE KOCKICE SLAŽU PO SAMO VAŠIM ŽELJAMA

LJUBAV: U osjećajnim pitanjima sve će se kockice slagati po vašim željama. Mnogi danas shvaćaju koliko su sretni. KARIJERA: Umjetnici među vama danas će zračiti više nego inače, a drugi će ih oponašati i slijediti. ZDRAVLJE I SAVJET: Razmašite se. Možete vi to.

LAV (23. srpnja - 22. kolovoza)

DANAS VAŠ PARTNER VODI AKCIJU, A VI GA SLIJEDITE

LJUBAV: I dalje će se sve odvijati prema željama vašeg partnera, a vama će jedino preostati da ih slijedite. KARIJERA: Pred vama je dan koji je odličan za svaku vrstu ugodnih, estetskih ili umjetnički­h bavljenja. ZDRAVLJE I SAVJET: Tražite ugodnu dijetu za sebe.

VAGA (23. rujna - 22. listopada)

IDEJE PREZENTIRA­TE OPREZNO. BUDITE MALO SMJELIJI

LJUBAV: Ako ste još sami, danas svakako izađite među ljude jer su mogući prelijepi susreti puni iskrenih emocija. KARIJERA: Svoje ideje prezentira­t ćete oprezno, poučeni prijašnjim iskustvima. Ipak, možete biti malo smjeliji. ZDRAVLJE I SAVJET: Idite gdje vam je dobro.

STRIJELAC (22. studenog - 21. prosinca)

DANAS ZNATE KAKO SE UVUĆI LJUDIMA POD KOŽU DO KRAJA

LJUBAV: Pažnja i nježnost bit će vam glavne preokupaci­je kad se o ljubavi radi. Znat ćete kako se uvući pod kožu. KARIJERA: Dok radite, vi zapravo odmarate u ugodnom ambijentu, a u duši ismijavate one koji se ne slažu s vama. ZDRAVLJE I SAVJET: Gibajte se.

VODENJAK (21. siječnja - 18. veljače)

SRETNIM LJUBAVNIM SJEĆANJIMA ULJEPŠAVAT­E SI DAN

LJUBAV: Vjerovat ćete u ljubav sjećajući se nekih sretnih trenutka iz prošlosti. Uljepšavat­e si dan. KARIJERA: Uspješno ćete se boriti s novim zahtjevima koji vam neće svi biti po volji. Okrećete stvari u svoju korist. ZDRAVLJE I SAVJET: Opustite se uz ono što volite.

BIK (21. travnja - 21. svibnja)

ŽELITE BOLJE POSLOVNE PARTNERE, ALI I POSTOJEĆI SU OK

LJUBAV: Vodit će vas jaka plima osjećaja, blistat ćete i imati potebu za ljubavlju više nego inače. Bit će vam uzvraćeno. KARIJERA: Neki će sanjati o boljim poslovnim partnerima, ali i oni koje sad imate nisu loši. ZDRAVLJE I SAVJET: Obratite pažnju na snove.

RAK (22. lipnja - 22. srpnja)

KAKO DAN IDE, VI STE SVE EMOTIVNIJI I NJEŽNIJI

LJUBAV: Kako dan bude odmicao, vi ćete biti sve nježniji i emotivniji. Plima osjećaja učinit će da blistate. KARIJERA: Na radnom mjestu danas će vam biti ugodno. Mogući su poslovi povezani s ljepotom, umjetnošću... ZDRAVLJE I SAVJET: Budite dosljedni sebi.

DJEVICA (23. kolovoza - 22. rujna)

NA POSLU POKAZUJETE ZAVIDNU RAZINU DIPLOMACIJ­E

LJUBAV: Osnaženi prethodnim ljubavnim uspjesima samopouzda­nje vam raste, a vi ste usmjereni na nove pothvate. KARIJERA: U suradnji pokazujete zavidnu sposobnost diplomacij­e, pa čak i ako vam se ne da. ZDRAVLJE I SAVJET: Pređite s riječi na djela.

ŠKORPION (23. listopada - 21. studenog)

IMATE MUKE S KOLEGAMA, ALI ONE SU IPAK SAMO PROLAZNE

LJUBAV: Izgledan je vrlo ugodan i emotivan susret s prijatelji­ma ili vama dragim ljudima. Veza vam se razvija dobro. KARIJERA: Uslijedit će prolazne peripetije s kolegama od kojih će neki morati na bolovanje. ZDRAVLJE I SAVJET: Neujednače­nost u navikama.

JARAC (22. prosinca - 20. siječnja)

JEVA ČEKATE DA ODETE KUĆI, SAMO ŽELITE SJESTI I UŽIVATI

LJUBAV: Povjerovat ćete da ljubav ide kroz želudac i voljenoj osobi pripremiti večeru koja će je oduševiti. KARIJERA: Većina vas danas će jedva čekati da ide kući jer će sve potrebe i želje biti usmjerene na uživanciju. ZDRAVLJE I SAVJET: Manje jela, više sporta.

RIBE (19. oveljače - 20. ožujka)

SVI ONI ČIJI JE POSAO VEZAN UZ UMJETNOST SU USPJEŠNI

LJUBAV: Nježnost i emotivnost vaše najdraže osobe oborit će vas s nogu i morat ćete pristati na njegove ideje. KARIJERA: Svi oni čiji je posao povezan s umjetnošću danas će imati sjajnu inspiracij­u za prava mala remek djela. ZDRAVLJE I SAVJET: Budite objektivni.

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia