Večernji list - Hrvatska

Plan rada za požarnu sezonu

- Pridržavaj­te se svih mjera koje su na snazi, čuvajte sebe i sačuvat ćete i sve oko sebe, poručuje Ostrošić

Isto tako, poslovni subjekti koji obavljaju djelatnost na području Grada Slatine ostvaruju pravo na pružanje besplatne usluge Gradske razvojne agencije Slatine za prijavu na mjere ublažavanj­a posljedica epidemije koje donose Vlada Republike Hrvatske, Virovitičk­o-podravska županija i Grad Slatina, a radi ostvarivan­ja istih trebaju podnijeti zahtjev Gradu Slatini, uz ispunjavan­je uvjeta da nemaju na dan 31. prosinca 2019. godine dospjelih obaveza prema Gradu Slatini ili su te obaveze podmirili nakon stupanja na snagu ove Odluke. – Slatino, samo hrabro i pametno! Pridržavaj­te se svih mjera koje su na snazi, čuvajte sebe i sačuvat ćete i svoje obitelji, prijatelje i sve oko sebe! Bez obzira na to koliko to trajalo, uspjet ćemo! Naš Stožer civilne zaštite čini sve kako bismo išli u tom pravcu, budite razumni i suradljivi. Čestitke svima koji su na prvoj crti obrane, od liječnika i sestara, policije i vojske do vozača kamiona i trgovaca i starije populacije – poručio je gradonačel­nik Ostrošić.

Stožer civilne zaštite Grada Slatine

osnovao je pozivni centar za sva pitanja građana o koronaviru­su. Dostupan je svakodnevn­o od 8 do 19 sati na brojeve 095/5795404 i 095//579-5407 te na info mail: stozer.cz@slatina.hr.

Zahtjev za propusnice

Isto tako, svi građani koji moraju putovati trebaju se obratiti sa zahtjevom svojim poslodavci­ma, ako je riječ o migracijam­a vezanim uz posao, te gradskom Stožeru civilne zaštite za ostalo, na mail: stozer.cz@slatina.hr ili telefon 033/492-214.

STOŽER CIVILNE ZAŠTITE

Stožer civilne zaštite Grada Slatine donio je plan za ovogodišnj­u požarnu sezonu. Usvojena je i projekcija korištenja financijsk­im planom osiguranih sredstava za provođenje zadataka tijekom požarne sezone te Plan aktivnog uključivan­ja svih subjekata zaštite od požara na području Grada Slatine u 2020. Budući da je požarna sezona pred vratima, potrebno je donijeti mjere, no s obzirom na pandemiju koronaviru­sa, na sjednici kojoj je nazočio i gradonačel­nik Grada Denis Ostrošić govorilo se i o toj temi koja u svakom trenutku može donijeti nove situacije.

 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia