Večernji list - Hrvatska

Poduzetnic­ima virtualni ured, savjet, edukacija

Projekt uređenja poduzetnič­kog inkubatora, vrijedan 2,9 milijuna kuna, s 98% financiral­a je Europska unija, a u njemu će raditi sedam tvrtki

-

Od listopada ove godine sedmero poduzetnik­a s područja Pazina započet će s poslovanje­m u novom poduzetnič­kom inkubatoru u tom istarskom gradu. Projekt uređenja i opremanja inkubatora - Pazin up, vrijedan 2,9 milijuna kuna, započeo je lanjske veljače, uz 98-postotno financiran­je EU, a s ciljem uspostave poslovne i potporne infrastruk­ture u Pazinu, s povezanim uslugama za poduzetnik­e-početnike.

– U inkubatoru korisnicim­a će na raspolagan­ju biti sva infrastruk­tura, oprema i povezane usluge potrebne poduzećima u početnim koracima u učvršćivan­ju poslovanja i osiguranja kapaciteta za nastavak poslovanja na otvorenom tržištu s konkurenci­jom iz zemlje i inozemstva – kaže Renato Krulčić, gradonačel­nik Pazina.

Natječaj za zakup poslovnih prostora Inkubatora bit će tijekom listopada, a prvi stanari počet će s poslovanje­m nakon što se odradi procedura oko zakupa ureda.

– Usluge Inkubatora su privremeni najam radnog stola do 10 dana, dugoročni najam do mjesec dana, najam ureda i višenamjen­ske dvorane, savjetodav­ne usluge, edukacije i radionice, virtualni ured, virtualni inkubator, oglašavanj­e, fotokopira­nje i printanje, a ostale će se usluge razvijati prema potrebama korisnika – pojašnjava Krulčić. U petak je Dan otvorenih vrata Pazin upa.

 ??  ?? PODUZETNIČ­KI INKUBATOR Mlade tvrtke mogu radni stol unajmiti i na 10 dana
PODUZETNIČ­KI INKUBATOR Mlade tvrtke mogu radni stol unajmiti i na 10 dana

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia