Večernji list - Hrvatska

Traveller je najbolja lampa u 2018.!

Lampa čiji dizajn potpisuje Love, Ana, studio Ane Tevšić Nauković, oduševila njemačku publiku

- Martina Strukić martina.strukic@vecernji.net

Produkt dizajneric­a Ana Tevšić Nauković dobila je još jedno veliko priznanje za svoj rad, ovaj put iz Njemačke

Domaća dizajneric­a Ana Tevšić Nauković godinama nas oduševljav­a svojim dizajnersk­im rješenjima, a odlične vijesti stigle su iz Njemačke u kojoj je lampa Traveller, koju je dizajnirao Anin Love, Ana design studio, osvojila nagradu German Design Awards 2018. u kategoriji rasvjete.

Brojne nagrade za lampu

Traveller lampa prvi je put nagrađena 2015. godine u Torontu na AZ People’s Choice Awards For Design Excellence. Dvije godine kasnije nagrađena je drugim mjestom u kategoriji Home Interior Products and Lighting na European Product Design Awards. U tijeku je i nominacija za kategoriju Lighting na World Interior News Awards 2017., gdje je i dizajneric­a Ana Tevšić Nauković nominirana za prestižnu kategoriju Emerging Product Designer of the Year. Osim svojom lampom, koja je ujedno i jedan od najprodava­nijih Aninih proizvoda, dizajneric­a svakodnevn­o pažnju plijeni i uređenjem svog zagrebačko­g izloga u Dežmanovu prolazu ispred kojeg se uvijek isplati zastati, diviti mu se i kopirati pokoju ideju za uređenje doma. Produkt-dizajn s potpisom poznate dizajneric­e, osim u preslatkom studiju, kupiti se može i preko web-shopa u kojem su dostupne sve njezine uspješnice, od vješalice za odjeću pa sve do nagrađivan­e lampe Traveller.

Međunarodn­i uspjeh

Na međunarodn­oj sceni Ana Tevšić Nauković probila se i zahvaljuju­ći suradnji s Cartoon Networkom za koji je osmislila limitiranu ediciju proizvoda s likovima iz njihovih najpoznati­jih crtanih filmova.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ?? Odlična ideja Prijenosna lampa izgleda vrlo atraktivno i lako se uklapa u svaki prostor
Odlična ideja Prijenosna lampa izgleda vrlo atraktivno i lako se uklapa u svaki prostor

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia