Večernji list - Hrvatska

Leo je stariji od majke svoje nove djevojke

Glumac je viđen u zagrljaju mlađahne manekenke čija je majka s Alom Pacinom

- Scena@vecernji.net

Leonardo DiCaprio ne odustaje od svog tipa žene – listi zgodnih i sve mlađih manekenki pridružila se i Camila Morrone

Iva Ćurić Najpoznati­ji neženja u Hollywoodu Leonardo DiCaprio (43) više nije slobodan, a srce mu je osvojila atraktivna Argentinka, 20-godišnja Camila Morrone. Ovaj zavodnik nakon prekida višemjeseč­ne romanse s Viktorijin­om anđelicom Ninom Agdal novu je sreću kratko pronašao u zagrljaju vrlo mlade manekenke, 19-godišnje Novozelanđ­anke Juliette Perkins. Prema njegovu “dosjeu” ljubavnih veza, nije teško zaključiti koji je njegov tip žene. Zgodne plavuše, obično manekenke i poprilično mlađe od njega, uvijek mu privuku pažnju. Slavni je glumac slab na manekenke i supermodel­e pa smo ga tako u prošlosti mogli vidjeti u zagrljaju slavne Gisele Bundchen i Bar Refaeli, a romansu s danskom ljepoticom Ninom Agdal završio je u svibnju ove godine. Nakon toga listi njegovih djevojaka pridružuju se sve mlađe i mlađe djevojke pa ne čudi da je i predivna Camila Leonardu zapela za oko. Kako otkriva The Sun, slavni glumac i manekenka koja se pokušava baviti i glumom u vezi su već neko vrijeme, a Leo je viđen prije mjesec dana kako izlazi iz njezine kuće. Novu godinu i prve dane siječnja par provodi na skijanju u Coloradu. Privatni život Lea DiCaprija uvijek izaziva pozornost javnosti, tim više što nije oženjen, ali ova je veza posebnija od prošlih. I to zbog dvije činjenice – lijepa Camila mlađa je 23 godine od svog novog dečka i majka joj je Lucile Sola, partnerica legendarno­g Ala Pacina. Zanimljivo je da je Leonardo zapravo pet godina stariji od majke svoje djevojke. Ono što sve sada najviše zanima jest kako će legendarni Al, iako nije u rodu s Camilom, reagirati na to. Doduše, i sam Pacino gotovo je dvostruko stariji od svoje partnerice, Camiline mame – njemu je 77, a njoj svega 38 godina. No, njihova ljubav odoljela je razlici u godinama te traje već cijelo desetljeće. Hoće li Leo, poznat po vezama s modelima, uspjeti izdržati dulje s Camilom, ostaje vidjeti, a to zanima sve poznate strane web-portale koji su se raspisali o njegovoj novoj avanturi.

 ??  ??
 ?? IPA/PIXSELL, DPA/PIXSELL ?? Sve zanima koliko će Leo izdržati sa svojom novom djevojkom koja je baš njegov tip – manekenka!
IPA/PIXSELL, DPA/PIXSELL Sve zanima koliko će Leo izdržati sa svojom novom djevojkom koja je baš njegov tip – manekenka!

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia