Večernji list BiH

Jelena Rozga ponovno u vezi? “U najljepšoj sam i najsretnij­oj fazi života”

-

- Nisam stvarno dugo bila u Sarajevu, od 2012., i jedva čekam 2. studenoga. Spremamo predivan show. Ja inače stvarno jako volim doći u Sarajevo. Dođem na Sarajevo Film Festival kad god mogu i uvijek mi je malo dana za Sarajevo. Ovdje je toliko divnih ljudi, svi su srdačni i otvoreni, vrlo slični nama Splićanima - kazala je pjevačica Jelena Rozga.

U intervjuu za hayat.ba istaknula je kako je opuštena, a u Sarajevu je sve nekako lagano. - Ja sam tipična

Splićanka, volim svoj posao, ali isto tako volim sjediti na Rivi, ne moram pričati, ne moram ništa, samo da je kava ispred mene i da gledam u more i tako mogu satima... - ispričala je, među ostalim, Rozga. Iako je boravila na Jahorini, nije se okušala u skijanju.

- Ne skijam! Trenirala sam balet pa sam morala čuvati noge, a onda sam došla u Magazin pa su mi rekli: Nemoj skijati, nemoj na hladno zbog glasnica… A i bolje je da to ne radim.

Imam dvije lijeve, kako bi se ono reklo. Smotana sam i bojim se da bih se stvarno ozlijedila. Ali volim biti na planini, na svježem zraku... - ispričala je. Na aktualnoj turneji Jelena puno pleše, na sceni se izmjenjuje u 15 koreografi­ja.

Komentiraj­ući veljaču kao “mjesec ljubavi”, Rozga je priznala da je sretna i na tom polju. - Ljubav je meni sve, ja bez ljubavi ne funkcionir­am. Na meni se baš vidi kad sam tužna i kad nešto ne funkcionir­a, vidi mi se u očima. Koliko god se čovjek trudio da sakrije, da stavi osmijeh na lice, ne ide, oči sve govore. Sad sam u najljepšoj i najsretnij­oj fazi života - priznala je Jelena. Je li time potvrdila ono što se neprestano priča - da je našla smiraj u zagrljaju “stare ljubavi” - Ivana Huljića?

Podsjetimo, čitatelj Dalmatinsk­og portala nedavno je snimio Jelenu i Ivana u jednom splitskom dućanu, gdje su djelovali prisno, opušteno i

• zadovoljno.

 ?? ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia