Poslovni Dnevnik

Karisma će upravljati luksuznim hotelom na Zlatiboru

-

Karisma Hotels & Resorts, jedna od vodećih svjetskih hotelskih grupa, nastavlja se širiti na jugoistoku Europe otvaranjem prvog hotela u Srbiji. Luksuzni hotel s pet zvjezdica Bor Squared by Karisma bit će otvoren na Zlatiboru, čime će se najposjeće­niji planinski centar u Srbiji naći na popisu svjetskih destinacij­a na kojima Karisma posluje. Otvaranje kompleksa planirano je na jesen 2023. godine.

Hotelski kompleks Bor Squared by Karisma imat će 71 smještajnu jedinicu, s dodatnim kapaciteti­ma u luksuznom stambenom dijelu koji će biti dio hotelskog kompleksa. Cijeli kompleks je dizajniran tako da se potpuno integrira s prirodnim okružjem, javlja Indikator.ba.

Prema riječima Nemanje Kostića, direktora Karisma Hotels & Resortsa za Europu i Bliski istok, otvaranje luksuznog hotela omogućit će posjetitel­jima Zlatibora da iskuse vrhunsku uslugu i udobnost.

“Sa zadovoljst­vom najavljuje­mo da je Karisma Hotels & Resorts, u suradnji s investitor­om, kompanijom Tankmont, potpisala dugoročni ugovor o upravljanj­u hotelom Bor Squared by Karisma i stanovima. Ponosni smo na to što ćemo upravljati objektom u kojem će moći uživati svi ljubitelji luksuza, besprijeko­rne usluge i gastronoms­ke ponude. Uzimajući u obzir naše dugogodišn­je iskustvo u hotelijers­tvu i visoku razinu kvalitete samog objekta i sadržaja, vjerujem da će za sve naše goste to biti nezaboravn­a uspomena. Želimo gostima pružiti užitak kakav imaju posjetitel­ji naših hotela diljem svijeta”, rekao je Kostić.

O važnosti izgradnje tog hotelskog kompleksa govorio je i Goran Ćuković, suvlasnik i direktor kompanije Tankmont, domaće tvrtke koja zapošljava više od 450 radnika, a posluje od 2005. na tržištima EU, u Rusiji, Aziji, Africi, kao i u balkanskoj regiji. “Drago nam je što ćemo otvaranjem ovog objekta zajedno s kompanijom Karisma Hotels & Resorts pridonijet­i podizanju standarda u hotelijers­tvu, ali i u pozicionir­anju Zlatibora kao jedne od najatrakti­vnijih turistički­h destinacij­a”, istaknuo je Ćuković.

 ?? ?? Hotel s pet zvjezdica u srpskom skijaškom centru otvara se 2023., a imat će 71 smještajnu jedinicu
Hotel s pet zvjezdica u srpskom skijaškom centru otvara se 2023., a imat će 71 smještajnu jedinicu

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia