Poslovni Dnevnik

Otvoren ski-centar na Kopaoniku

-

Na Kopaoniku je proteklog vikenda manifestac­ijom “ski opening”, koja je ove godine privukla gotovo 15.000 gostiju, otvorena zimska sezona. Najveći srpski ski-centar prvi je koji je skijašima ponudio svoje staze, ali i više novosti. Tako je omogućeno skijanje na novih pet kilometara staza, a velikim dijelom je nakon izgradnje nove garaže riješen i problem parkiranja u centru.

Osim staza za noćno skijanje i sankanje, po čemu se to skijalište izdvaja od drugih, ponuđen je i sadržaj za posjetitel­je koji nisu ljubitelji zimskih sportova, pa se mogu opustiti i na drukčiji način. Kopaonik, kako su ranije istakli u Turističko­j organizaci­ji Srbije, ulazi u prvih pet najposjeće­nijih destinacij­a za strane turiste u Srbiji. Kako je za Blic Biznis rekao Radoš Đorđević, novi direktor jednog od najpoznati­jih mjesta na Kopaoniku - Hotela Grand, sezonu otvaraju s popunjenim kapaciteti­ma. “Za ski opening svi kapaciteti u hotelu bili su popunjeni, a očekujemo da će se takav posjet nastaviti i za vrijeme sezone i da ćemo kroz sve sadržaje koje nudimo našim gostima zadržati status lidera na tržištu”, istaknuo je Đorđević.

Prema njegovim riječima, Hotel Grand već godinama osim skijanja gostima nudi i dodatne sadržaje unutar hotela koji im omogućavaj­u različito i zanimljivo iskustvo. U hotelu je ove godine, kroz ulaganje dva milijuna eura, unaprijeđe­n i poboljšan smejštajni kapacitet. Dodatna ulaganja planiraju se i sljedeće godine.

 ?? PD ?? Kopaonik nudi noćno skijanje i sanjkanje
PD Kopaonik nudi noćno skijanje i sanjkanje

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia