24sata

A GAZDARICA’

Nives će voditi show ‘Imanje’, u kojem će biti publika iz regije, a, kako nam kaže, na neki način to je spoj realityja ‘Farma’ i ‘Survivor’

- Piše: DAVOR LUGARIĆ

Volim kad osjetim

tremu, paniku, kad se pitam mogu li ja to, rekla je Nives Celzijus (42),voditeljic­a novog reality showa "Imanje". Snimanje uskoro počinje, a bit će to, kako najavljuju, spoj "Farme" i "Survivora". Nives će emisiju voditi s Dejanom Dragojević­em, nekadašnji­m sudionikom kontroverz­nog srpskog reality showa "Zadruga". - Vodila sam neke manifestac­ije, ali ovo je izazov, emisija uživo. Ne znam što tu točno mogu očekivati, ali vjerujem da ću se snaći - rekla nam je Nives i otkrila kako je sve došlo spontano.

- Pa snimala sam 'Aviondžije', još jednu seriju, nedavno je to bilo, i onda su me pitali za projekt 'Imanje'.

Ovaj reality show snimaju u okolici Beograda, a prijave su otvorene za cijelu regiju. Kako već rekosmo, spoj je to "Farme" i "Survivora". - Želimo kandidate privući na rad, ali zajednički. Često u ovakvim projektima fokus bude na pojedincu, a mi želimo da bude na grupi, jer bez kolektiva nema ništa.

Vidjeli smo je nedavno u žiriju, pa na pozornici, "vratila" se pjevanju, glumila je u seriji, sad je u voditeljsk­oj ulozi... Puno ima pratitelja na društvenim mrežama, tamo objavljuje i kako napreduju građevinsk­i radovi na terasi. Kod najzagriže­nijih pratitelja logično se nameće zabrinutos­t da neće imati vremena objavljiva­ti fotografij­e.

terasu obnovila, tako da se imam gdje sunčati. Bit će nešto i s mora, iz plićaka, plaže, jer emisiju ne snimam preko tjedna, samo vikendom. Bit će vremena - rekla nam je Nives. Nova pjesma zove joj se "Pila", spota još nema.

- Malo je zapelo, ali bez brige, bit će. Kao i novih pjesama, samo moram osluškivat­i publiku. No nakon ove dvije pjesme čini mi se da su reakcije blizu onima nakon pjesme 'Karanfili'. A to je dobro - završila je Nives. ■

- A ne, jednu sam

 ?? ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia