24sata

KAKO SMO O ZADRUGU OD

ULOŽILI MILIJUNE... SVJETSKI NIVO Na ulazu je postavljen sustav koji minimalizi­ra unošenje virusa, voditeljim­a je bio zabranjen ulaz, zaštitari su odjeveni kao da rade na intenzivno­j, a natjecatel­ji su dobivali veliku dozu vitamina

- Piše: TONIA MALIĆ

NAJSTROŽE MJERE

Kontroverz­ni reality show “Zadruga” osvojio je domaće, ali i strano tržište. Seks, skandali, tučnjave i svađe postali su dio svakodnevi­ce, a milijuni gledatelja od 0 do 24 sata prate svaki korak omiljenih zadrugara. No krenimo redom.

Mjesto radnje su Šimanovci, naselje u općini Pećinci, udaljeno pola sata vožnje od Beograda. Program okuplja pedesetak natjecatel­ja iz javnog života koji su smješteni u novosagrađ­enom gradu. Riječ je o inačici srpske Venecije u koju je uloženo više od 280 milijuna kuna. Mozak cijeloga projekta je Željko Mitrović, vlasnik i producent Pink Televizije, koji je na imanje doveo skupocjene umjetnine, brodove, glisere, pa čak i robote, ali i ono najvažnije, najluđe i najkontrov­erznije reality igrače. Na jednome mjestu nalaze se bivši kriminalci, glazbene zvijezde, prostitutk­e, starlete i sportaši te je s njima Mitrović dobio savršenu reality formulu jer, sudeći po statistika­ma, u Srbiji ne postoji program gledaniji od “Zadruge”. No prije nekoliko mjeseci svijet je stao zbog pandemije korona virusa. Filmovi su se prestali snimati, koncerti su otkazani, većina realityja prekinula je emitiranje, ali ne i “Zadruga”.

U intervjuu za 24sata produkcija Pink televizije otkrila nam je kako su obranili zadrugare od smrtonosno­g virusa.

- Mjere sigurnosti uvedene su u ‘Zadrugu’ nakon što su stigli podaci da je u Srbiji prva osoba

 ??  ?? Tijekom pandemije ni jedan natjecatel­j ni zaposlenik nisu zaraženi korona virusom
Tijekom pandemije ni jedan natjecatel­j ni zaposlenik nisu zaraženi korona virusom

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia