24sata

Prava sretnica: Milica osvojila kolače, bicikl...

STALNO DOBIVA Odigrala je prvu nagradnu igru i odmah dobila. Kaže da najviše uživa u iščekivanj­u izvlačenja, pa se obitelj šali da je prava ovisnica o igrama

- Piše: MARIJANA MATKOVIĆ

Nema te nagradne igre u kojoj nešto nisam osvojila, kaže uz smijeh Koprivniča­nka Milica Vrabelj, za koju brojni ljubitelji nagradnih igara na Facebooku znaju reći da je prava sretnica.

Svako malo se negdje pojavi kao dobitnica i prima čestitke za upornost ili kreativnos­t. Te dvije osobine su najvažnije, kaže i dodaje kako je većina nagradnih igara na Facebooku jednostavn­a. Najčešće je dovoljno lajkati i podijeliti neku stranicu, no nekad treba nešto i znati, jer se traže točni odgovori.

- Najviše volim igre u kojima moram smisliti slogan ili pjesmicu o proizvodu, jer inače pišem pjesme. Leže mi i one u kojima je dovoljno samo zapratiti neku stranicu i podijeliti je. Najteže je nešto osvojiti u onima u kojima moraš postaviti neku fotografij­u pa nagovarati prijatelje da je lajkaju, jer nagradu osvaja fotka s najviše lajkova. Te igre baš i ne volim – priča Milica. Igrati je počela sasvim slučajno. Pomislila je: “Zašto ne” i odmah dobila, pa je to bio poticaj.

- Ne sjećam se više što je bila ta prva nagrada, no zato rado pamtim one vrijedne. Jedna od prvih bila je polica autoosigur­anja koja je fino rasteretil­a kućni budžet. Osvojila sam i 100 eura u nagradnoj igri jedne banke, a najvrednij­a nagrada bio je bicikl vrijedan 6000 kuna koji sam poklonila sinu - priča. Mnoge stvari su joj itekako dobro došle - od kišobrana, kozmetike, ručnika za plažu, nakita, praška za rublje do paketa salama ili kolača koje je dobila za jedan Uskrs. Najviše uživa u iščekivanj­u izvlačenja. - Tad mi proradi adrenalin pa se doma šalimo da sam ovisnica o igrama - kaže u šali.

 ??  ?? Olakšanje:
Za jedan Uskrs dobila je kolače pa ih nije morala peći
Olakšanje: Za jedan Uskrs dobila je kolače pa ih nije morala peći
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia