24sata

Roko: U karanteni sam dobio tri kile I DALJE ŽIVI NA VAGI

- Piše: HELENA IVANKOVIĆ

Nakon izlaska iz realityja redovito treniram funkcional­ni trening kod prijatelja u blizini svoga doma, govori nam Robert Baković Roko (42). U četvrtoj sezoni showa “Život na vagi” Roko je učinio gotovo nemoguće - skinuo je 76 kilograma.

Postao je neprepozna­tljiv jer se doslovno “prepolovio”, a svoju kilažu nije želio prepustiti slučaju ni tijekom pandemije korona virusa. Njegov prijatelj je tijekom izolacije organizira­o treninge, a kad nije išao kod njega, Roko se šetao, biciklirao ili vježbao u svom dnevnom boravku.

IMAO JE VELIKI DOČEK

- Korona mi je donijela tri kile, ali siguran sam da ću to brzo istopiti - otkriva nam Roko. Život nakon showa mu se promijenio, a na cijelo iskustvo Roko gleda pozitivno.

- Moram priznati da mi je drago što sam na nagovor ušao u kuću i ulovio se u koštac s problemom pretilosti. Danas vodim jedan drukčiji život, sretniji i zadovoljni­ji. Ništa mi više nije teško. Ne želim se vratiti na staro, a iskustvo stečeno u showu podsjeća me na težak i trnovit put do uspjeha - govori nam Baković. Kad je izašao iz vile showa, u kojoj je također bio u jednoj vrsti izolacije, Roko je najprije popio kavu u svom kafiću i “prosurfao” internetom, a zatim su mu njegovi bližnji priredili nezaborava­n doček.

- Nakon dočeka život se brzo vratio u kolotečinu. Odmah sam počeo raditi, pripremati se za finale i nadoknađiv­ati vrijeme odvojenost­i od obitelji - kaže.

NEMA PREDAJE Danas mi je život potpuno drugačiji, sretniji sam i zadovoljni­ji te se više ne želim vratiti na staro, kaže Robert Baković, pobjednik showa ‘Život na vagi’

U KARANTENI S OBITELJI

Kad je godinu dana kasnije uslijedila još jedna izolacija, ovoga puta zbog korona virusa, Roko je vrijeme provodio s obitelji, gledajući filmove, trenirajuć­i, odnosno sve ono što zbog prirode svog posla prije nije mogao u tolikoj mjeri. - Dosadno nam, hvala Bogu, nikad nije bilo jer nas je prilično mnogo kaže Roko, koji se bavi ugostitelj­stvom.

- Tijekom karantene obnovio sam terasu svog kafića tako da mi je, u jednu ruku, korona dobro došla kako bi radovi mogli neometano teći - rekao je.

KILOGRAMA lakši izašao je iz showa. Ušao je sa

169 kilograma

 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia