24sata

NAJNOVIJE NAGRADNE IGRE U HRVATSKOJ

-

TOFFIFEE

Do 31. 10. kupite jednu ili više bombonijer­a Toffifee u bilo kojoj trgovini. Broj računa s svojim podacima i riječju toffifee pošaljite SMS-om na 60060 ili se prijavite na stranici www.nagradne.hr. Prva nagrada je put u Beč za četvero.

P&G

Treba do 31. 8. kupiti bilo koja dva P&G proizvoda u bilo kojem Konzumu ili Kozmu. Broj računa s riječi RIO i svojim podacima pošaljite SMS-om na broj 60060. Glavna nagrada je put u Rio de Janeiro.

PLODINE

Do 18. rujna kupite bilo koji proizvod iz asortimana školskog pribora ili bilo koji proizvod marke MS ili Dukat u bilo kojim Plodinama. Broj računa sa svojim podacima pošaljite SMS-om na broj 60221. Glavna nagrada je put u Gardaland.

HP

Do 3. 9. skini aplikaciju i dizajniraj razglednic­u. Uz svoje podatke napiši “Za nagradni natječaj fotkaj i šalji razglednic­e”. Upiši podatke osobe kojoj šalješ razglednic­u i osvoji Samsung S7 Edge.

ZVEČEVO

Za Zvečevo nagradnu igru “Maša i Medvjed”, koja traje do 30. rujna 2016., treba skupiti cijelu abecedu i poslati poleđine svih 30 sličica na adresu: Zvečevo d.d. Kralja Zvonimira 1, 34000 Požega. Najsretnij­i mogu osvojiti Playstatio­n 4, Nintendo wii mini ....

KONZUM

Do 18. 9. treba za 50 kuna kupiti artikle iz školskog asortimana. Broj računa s podacima i riječi Konzum pošaljite SMS-om na broj 60023 te osvojite karte za koncert Justina Biebera.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia