24sata - Cafe 24

Tim otkriva da je krivi čovjek optužen za ubojstvo lijepe srednjoško­lke

-

PONEDJELJA­K Godine 1987. požar je uništio disko-klub i ubio 23 osobe. Djelomični ostaci jednog tijela nedavno su pronađeni na gradilištu gdje se nekoć nalazila VIP prostorija. Žrtva je umrla od hitaca u glavu. Rush i Valens shvaćaju da žrtvu nije ubio požar te vjeruju da je požar podmetnut kako bi se zataškalo upravo to ubojstvo.

UTORAK Stillman zamoli Rush i Valensa da otvore slučaj ubojstva filadelfij­ske srednjoško­lske košarkaške zvijezde Hermana Lestera koji je 1987. nasmrt izboden samo nekoliko sati nakon što je doveo ekipu do državnog naslova. Lesterov sin, košarkaški fenomen koji igra u istoj školi u kojoj je igrao i njegov otac, nedavno je primio prijetnju smrću.

SRIJEDA Novi slučaj ubojstva vodi Rush i Valensa do otvaranja zaboravlje­nog slučaja iz 1992. u kojem ježena ubijena nakon što je napustila politički skup u izbornoj noći. ČETVRTAK Sudski psiholog obraća se Rush u vezi s klijentom koji je izgubljen u sustavu udomiteljs­tva otkad je svjedočio ubojstvu majke Rebecce prije 14 godina. Tinejdžera muče noćne more o ubojstvu te liječnik moli Rush da ponovno otvori slučaj.

PETAK Tim otkriva da je 1986. krivi čovjek osuđen za ubojstvo prekrasne 15-godišnje

Eve Kendall. Rush i Valens ponovno otvaraju slučaj i saznaju da je za tinejdžeri­com žudjelo nekoliko muškaraca, mlađih i starijih.

 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia