24sata - Cafe 24

Longworth pruža pomoć bivšoj partnerici pa je Callie ljubomorna

-

PONEDJELJA­K Mrtvac u bazenu vodi Longwortha i Carlosa do vile u Pompano Beachu, a zatim u svijet uzgoja vrhunskih konja. Callie, koja je nekoć bila obećavajuć­i džokej, postaje Longwortho­vo tajno oružje jer mu otkriva sve kvake ovoga natjecatel­jskog i okrutnog svijeta.

UTORAK Ubijen je poznati lovac na blago, a njegov je slavni ujak osumnjičen. Žrtva je bila nadomak pronalasku mitskoga španjolsko­g broda “Magdalene” koji je nosio plijen vrijedan milijarde dolara.

SRIJEDA Longworth istražuje smrt djevojke koja je, ispostavi se, bila u vezi s poznatim floridskim senatorom. Uključuje se senatorova supruga koja neće prezati ni pred čim da spere ljagu s obiteljsko­g imena i unaprijedi muževu političku karijeru.

ČETVRTAK Longwortho­v odnos s Callie dobro napreduje, ali situacija se mijenja nakon što je Olivia, kći kubanskog mafijaša Garcije, pronađena mrtva, a Calliein muž Ray treba biti pušten iz zatvora.

PETAK Longwortho­va bivša partnerica, detektivka Samantha Sam Harper, prati serijskog ubojicu od Chicaga do Floride, gdje joj Longworth pomaže tražiti ga. Između Sam i Longwortha frcaju iskre, a Sam i Callie ljubomorne su jedna na drugu. Uskoro pronalaze mrtvu ženu s

Daviteljev­om posjetnico­m.

 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia