TV Extra

Očajna Kivildžim plače na ramenu svoje majke

-

Ponedjelja­k (4. ep)

Fatihova porodica dogovora Fatihovo i Dogino šerijatsko vjenčanje. Dogina buduća zaova i jetrva otvoreno pokazuju netrpeljiv­ost prema Dogi, ali se ona pokušava uklopiti u njihov svijet. Doga nastoji uvjeriti majku kako je Fatih modernih shvatanja i drugačiji od svoje porodice, no njena je majka svjesna da će njena kći biti nesretna. Kivildžim pomaže siromašnoj uposlenici škole.

Utorak (5. ep)

Kivildžim angažira Metehana za rad na školskom sajmu kako bi mu pomogla da izbjegne strožiju kaznu. Doga dobiva krvarenje, te je Fatihova porodica odvodi u bolnicu. Zabrinut za svoju suprugu, Fatih predlaže Dogi da zaledi svoje školovanje. Kivildžim dolazi na večeru kod porodice Unal i prilikom razgovora s njima postaje sve zabrinutij­a za svoju kćer. Nemoćna da podnese očaj, Kivildžim napušta njihovu kuću.

Srijeda (6. ep)

Očajna Kivildžim plače na ramenu svoje majke. Pembe i Nur Sema posjećuju Kivildžim na poslu kako bi razgovaral­e o predstojeć­oj svadbi. Nur Sema je zgrožena nad preslobodn­im ponašanjem Dogine tetke Alev koja nastoji biti ljubazna prema njoj. Fatma i Džan pokušavaju spojiti Omera i Kivildžim, ne znajući da se oni već poznaju. Omer je očaran Kivildžini­m ponosnim držanjem, a ona silno ljuta na Fatmu.

Četvrtak (7. ep)

Nur Sema se upoznaje s Umutom, Alevinim radnim kolegom kojem ona upada u oči zbog svoje neobičnost­i i staromodno­sti. Ljubomorna Nilaj nagovara svog brata da joj dođe u posjetu i udvara se Nur Semi kako bi se lako domogli novca. Doga odlazi u kupovinu vjenčanice s majkom i budućom svekrvom između kojih izbija rat. Kivildžim je silno razočarana izborom svoje kćerke i zabrinuta za njenu budućnost.

Petak (8. ep)

Doga izlazi na večeru sa svojom porodicom i svi se skupa zabavljaju uz ples i muziku. Ljubomorna

Nilaj ukućanima pokazuje snimak na kojem se vidi kako Doga uživa, nakon čega Pembe gubi tlo pod nogama. Fatih se žestoko raspravlja sa Dogom zbog sramote koju je nanijela njegovoj porodici.

Doga i Čimen se upoznaju sa tatinom ljubavnico­m. Fatih i Doga se vjenčavaju.

 ?? ??
 ?? ?? 20.00 SERIJA, OBN
20.00 SERIJA, OBN

Newspapers in Bosnian

Newspapers from Bosnia and Herzegovina