TV Extra

Jaman se planira osvetiti Oguzu

-

PONEDJELJA­K (83. ep.)

U Fikretinom novom domu u Adapazaru desila se nezgoda. Želeći da mu pomogne, Fikret je povrijedil­a Džanera, mlađeg Tahsinovog sina i on je završio u bolnici. Svekrva krivi Fikret. Svi su ljuti na Ferhunde, jer je uprkos očevoj zabrani ostala u kontaktu sa Nedžlom. Dok je optužuju, ona će podsjetiti Ali Rizu kako joj je jednom rekao da se njegovim kćerkama nikada ne bi moglo desiti da budu u vezi sa oženjenim muškarcem.

UTORAK (84. ep.)

Da bi se osvetio Fehunde, zbog koje mu Nedžla više ne vjeruje, Oguz šalje Ševketu dokaze o njenom ucjenjivan­ju. U šoku, Ševket dolazi kući i želi dići ruku na suprugu, ali u tome ga sprečava otac. Naravno ni Ferhunde neće ostati dužna Oguzu.

SRIJEDA (85. ep.)

Oguz je počeo raditi u kockarnici i obećava Nedžli da će konačno riješiti sve probleme. Međutim, sve se promijeni kada joj Ferhunde saopšti da se Džejda i Jaman razvode, jer je on tražio DNK test djeteta. Dok brine o Tahsinovim sinovima, Fikret se sjeća svoje najmlađe sestre i shvata koliko joj nedostaje. Odlučuje je nazvati.

ČETVRTAK (86. ep.)

Nedžla je razočarana kada sazna da Džejda nosi Oguzovo dijete. Sedef i njena majka odlaze u posjetu Fikret i Tahsinu, ali Dževrije ih ispituje o Fikretinoj porodici. Ferhunde saopćava Lejli da je Oguz otac Džejdinog djeteta. Nakon toga Lejlino zdravstven­o stanje se pogoršava. Ali Riza se ljuti na Ferhunde. Jaman se planira osvetiti Oguzu i želi ga spriječiti da napusti zemlju.

PETAK (87. ep.)

Sedef pokušava ubijediti Deniz da je Fikret dobronamje­rna osoba i da je pokuša zavoljeti. Nedžla je razočarana u Oguza i kaje se zbog svega. Odlučuje ga napustiti. Lejla odlazi na psihološko savjetovan­je. Fikret se povjerava Nejir. Govori joj da ona i Tahsin nisu bliski poput muža i žene, te da je njegova djeca još uvijek ne prihvataju.

 ?? ??

Newspapers in Bosnian

Newspapers from Bosnia and Herzegovina