Oslobodjenje

Slatka osveta

-

SERIJA 21.00 BHT1

41/82. Nedžip i Hava odbijaju prihvatiti majčin savjet i zadržavaju bebu. Kriju je u kući i ne mogu se od nje rastati. Kao znak odobravanj­a prijateljs­tva, Ruzgarin djed je na svoje imanje pozvao i Pelin, želeći se uvjeriti kao između nje i Sinana ne postoji veza. Bašak glumi da je bolesna, kako bi Bulent shvatio koliko mu znači i da bi je zaprosio. Kako se ništa ne može sakriti, majka saznaje da je beba još u kući, a Ruzgarin djed istinu, zbog koje će doživjeti srčani udar.

42/82. Ruzgar je u strahu za djedov život. Za sve krivi Pelin i napada je, međutim kada Sinan stane na njenu stranu, shvatit će da je pretjerala. Dok Hava i Nedžip pate za bebom i pokušavaju učiniti sve da bi je vratili i konačno usvojili, majka moli Sinana da razgovara s njima i razuvjeri ih. Bašak je uzbuđena, pravi planove za veliko vjenčanje, ne sluteći da Bulent ne voli velike proslave. Ruzgarinom djedu je bolje i svima je pao kamen sa srca, međutim, Pelin shvata da Ruzgar ipak nešto krije.

43/82. U zanosu planiranja vjenčanja, Bašak je izgubila vjerenički prsten. Naravno, svi su se morali dati u potragu prije nego za to sazna Bulent. Želeći da njena kćerka zaboravi zgodnog kuhara, Pelinina majka pokušava pronaći pravu priliku za nju. Međutim, dečko neslavno završava, nakon što Zubjer pomisli da je to osoba koja je prijetila Rizi i da joj želi nauditi. Kada su pomislili da su on i njegov partner riješili sve probleme prodajom placa, Bulent saznaje da je kupac odustao. Naravno, iza svega stoji niko drugi nego Džejda.

44/82. Džejda izaziva skandal u Sinanovom restoranu. Bulent spriječi tuču između nje i Pelin. Pelin dobija lančić od Sinana i veoma je sretna. Uprkos svemu, oni proživljav­aju lijepe trenutke zaljubljen­osti. Pelin se nije vratila kući, njena majka je zabrinuta i zove Bašak i Simaj. Ali, Pelin je kidnapovan­a, budi se u napuštenom kombiju svezanih ruku i nogu.

45/82. Ruzgarin djed dolazi kod Sinanove majke na razgovor o vjenčanju. Sinan je sretan što je spriječio Pelin da ode u Pariz. Nedžip i Hava ne žele predati dijete službi za napuštenu djecu i smišljaju plan kako da ga sakriju od Havine majke. Pelin priznaje ocu da je Sinan njena istinska ljubav.

 ?? ??

Newspapers in Bosnian

Newspapers from Bosnia and Herzegovina