Het Belang van Limburg

“Wie weet heb ik opnieuw een verrassing in petto”

-

Bernd Hollerbach verraste tegen Union met Aboubakary Koita. “Wie weet heb ik zaterdag opnieuw iets in petto”, knipoogde de STVVcoach op zijn wekelijkse persconfer­entie op vrijdag.

“De Ghelamco Arena is een ideale plaats om je als speler te tonen. Mijn jongens zijn dan ook hongerig”, zo sprak Bernd Hollerbach vrijdag op zijn persmoment. “Gent heeft in die eerste wedstrijd tegen Standard meteen kwaliteite­n getoond. Maar wij hebben dat ook. Zij hebben hun flanken, hun spitsen, wij hebben die ook. Natuurlijk is Gent favoriet, maar dat mag.”

Mercato

Gent sukkelt met een kwestie Tissoudali, over perikelen rond Robert Bauer is intussen bij STVV genoeg gezegd en geschreven. “Ik ken de business al enkele jaren. Dit doet zich nu eenmaal voor tijdens een mercato. Zeker in België, gezien de timing van de start van de competitie, vergeleken met andere buitenland­se competitie­s. Ik gaf eerder al aan dat ik me concentree­r op datgene waar ik vat op heb: wat op het veld gebeurt. Niet ernaast. Dat is werk voor mijn oversten binnen de club.”

Gent zette na Standard meteen druk op de arbitrage. Niet gefloten penalty’s op Sclessin werden in the picture gezet in de media. Terwijl STVV hetzelfde voorhad met Burgess van Union, die misschien wel uitgeslote­n had moeten worden. “Ik heb vertrouwen in Jasper Vergoote”, aldus Hollerbach. “Hij is een bekwame ref. Ik had het vorig seizoen in het begin van de competitie vaak met de scheidsrec­hters aan de stok. (Lacht) Je ziet, ik probeer mijn leven te verbeteren. Zoals gezegd: ik focus me op datgene waar ik vat op heb. Wie weet heb ik opnieuw een verrassing voor jullie in petto. Met mijn opstelling, met de tactiek, wie weet…”

 ?? FOTO ISOSPORT ?? Bernd Hollerbach: “Mijn jongens zijn hongerig.”
FOTO ISOSPORT Bernd Hollerbach: “Mijn jongens zijn hongerig.”

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium