Het Belang van Limburg

ONZE TV-TIPS

Weet altijd wat u niet mag missen op tv, met deze kijktips van onze redactie.

-

Leef

PLAY4, MA, 20.40 UUR

James Cooke gaat op bezoek bij Wouter, een gepassione­erde muzikant die intussen helaas overleden is en maar 53 jaar is geworden. Hij vormde een nieuw samengeste­ld gezin van zes kinderen met vriendin Krista. Tien jaar geleden overwon hij blaaskanke­r en zeven jaar later ook darmkanker. Maar dan is er het verdict dat hij over zes maanden zal sterven. James fleurt de laatste weken van de man op met enkele verrassing­en. (tove)

Liefde voor Muziek

VTM, MA, 20.40 UUR

Het is de beurt aan Geike Arnaert om in de spotlights te treden in

Liefde voor Muziek. Geike werd kort na de opnames opnieuw de stem van Hooverphon­ic, nadat ze in 2008 besliste om solo te gaan. Over dat belangrijk­e kantelmome­nt schreef Tourist LeMC zijn nummer op de tonen van Rope Dancer, de eerste solo-single van Geike. Emma Bale covert het mystieke

Eden uit de vroege Hooverphon­icjaren, Willy Sommers brengt zijn versie van Zoutelande. (tove)

Prometheus

VTM3, MA, 20.40 UUR

Charlize Theron en Michael Fassbender vertolken twee ontdekking­sreizigers die een reis door het heelal maken in het jaar 2093. Ze belanden op een planeet waar een vorm van beschaving is. Tijdens hun onderzoek komen ze in de gevaarlijk­ste uithoeken van het universum terecht. Deze film werd destijds in 2002 opgestart als vijfde film in de Alien-reeks, maar daarvan werd later afgezien. Verschille­nde versies later kwam het tot dit resultaat in 2012. (tove)

Bekijk de tv-gids van de hele week op hbvl.be/tv-gids

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium