Het Belang van Limburg

HOROSCOOP

-

WOENSDAG 3 FEBRUARI

Ram 21-3 T/M 20-4 Je bent supereffic­iënt en hebt het geluk aan je zijde. Toch een waarschuwi­ng: het zijn de best uitgewerkt­e ideeën die tot de beste resultaten leiden. Single, je wordt uitgedaagd je talent te demonstrer­en.

Stier 21-4 T/M 20-5 Alleen maar opdrachten uitvoeren terwijl je eigenlijk andere plannen hebt… je baalt er stevig van! Misschien is het tijd om je tanden te laten zien en uit te leggen dat jouw ideeën beter zijn. Tweelingen 21-5 T/M 21-6 Aan het begin van de dag pak je de moeilijkst­e klussen aan. Nadat je hebt laten zien wat je in je mars hebt, mag je er ook op wijzen dat daar wel een passende beloning bij hoort.

Kreeft 22-6 T/M 22-7 Je natuurlijk­e autoriteit maar ook de manier waarop je open staat voor andere ideeën, maakt veel indruk. Single, ongevoelig zijn voor jouw charmes is voor iedereen vandaag een mission impossible.

Leeuw 23-7 T/M 23-8 De Maan geeft nieuw elan aan je projecten. Je krijgt de zekerheid dat je goede keuzes maakt en snelt met zevenmijls­laarzen vooruit. Single, een teleurstel­ling? Je vrienden bieden troost. Maagd 24-8 T/M 23-9 Niets gaat vanzelf. Je moet collega’s motiveren, knokken om vooruit te komen en voortduren­d op de knieën liggen om de noodzakeli­jke middelen te krijgen. Vermoeiend? Zeker! Maar het resultaat is mooi.

Weegschaal 24-9 T/M 23-10 De dalende Maan kan voor conflicten zorgen. Bekijk het positief! Soms is dat hét moment om problemen eens goed uit te praten, zodat ze zich geen tweede keer zullen voordoen. Schorpioen 24-10 T/M 22-11 Je steekt niet bepaald in een grootse vorm. Je lijkt laat te reageren en verliest jezelf in zaken of dossiers. Eén ding is zeker: om een bepaalde kwestie op te lossen zul je je moeten haasten.

Boogschutt­er 23-11 T/M 21-12 Over het algemeen loopt alles op rolletjes, maar in deze periode van dalende Maan is wantrouwen op zijn plaats: iemand zou kunnen proberen je ideeën af te pikken. Loop er dus maar niet mee te koop.

Steenbok 22-12 T / M 20-1 De dalende Maan en een actieve Mars vereisen extra voorzichti­gheid in de omgang met anderen. Ze zijn je niet allemaal goed gezind en proberen je misschien de loef af te steken!

Waterman 21-1 T/M19-2 Op het werk is er geen probleem, maar je zaken lijken eerder stil te staan dan zich uit te breiden. Niet erg, haal maar even rustig adem want vanaf morgen zul je alle zeilen moeten bijzetten. Vissen 20-2 T/M 20-3 Het leven bestaat uit allerlei gebeurteni­ssen die in elkaar grijpen. Soms zit het mee en soms niet. Zo is het ook vandaag: vervelende gebeurteni­ssen maar ook plezier en kameraadsc­hap.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium