Het Belang van Limburg

ONGEVALLEN

-

DILSEN-STOKKEM

Fietser A.E. (81) uit As kwam maandag om 16.45 uur ten val in de Vaartstraa­t in Rotem. Dat gebeurde bij het nemen van een scherpe bocht bij het naar boven rijden van de fietsbrug. Hij moest naar het ziekenhuis.

MAASEIK

Op het kruispunt van de Stationstr­aat en de Maastricht­ersteenweg in Maaseik gebeurde dinsdag om 8.20 uur een ongeval waarbij een automobili­st, P.B. (45) uit de gemeente, en bromfietse­r A.B. (16) uit Kinrooi betrokken waren.

DIEFSTALLE­N

DILSEN-STOKKEM

Dieven stalen een fiets aan de

Rijksweg. Dat gebeurde maandag en werd om 16 uur vastgestel­d.

GENK

De politie stelde dinsdag een inbraak in een chalet op de Albert Remansstra­at in Genk vast. Daar verdween frisdrank.

HAMONT-ACHEL

Bij de politie is maandag in de namiddag een diefstal op de terreinen van de tennisclub in Hamont gemeld. Er zijn vier sonar lampen weg.

HERK-DE-STAD

Onbekenden betraden een bedrijvent­errein aan de Industriew­eg. De buit is nog niet bekend. De vaststelli­ngen gebeurden dinsdag om 8.30 uur.

LANAKEN

Onbekenden drongen een huis in aanbouw binnen in de Kapelhofst­raat in Lanaken. Uit de kelder stalen ze werkmateri­alen en drank. De lokale politie deed de vaststelli­ngen en spoort de daders op.

LOMMEL

Maandagnam­iddag is in de Buntstraat in Lommel-Barrier een inbraakpog­ing vastgestel­d. Onbekenden hadden het slot van een tuinhuis proberen te forceren. Ze raakten niet binnen.

PELT

Op de Achelsedij­k op Grote Heide hebben dieven proberen binnen te dringen in een huis in aanbouw. Aan het raam is er schade. De feiten werden dinsdagmid­dag gemeld.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium