Het Belang van Limburg

HOROSCOOP

-

WOENSDAG 9 SEPTEMBER

Ram 21-3 T/M 20-4 De stijgende Maan in je teken versterkt je intuïtie en maakt dat je in staat bent om mooie kansen te herkennen. Van de andere kant heb je ook de energie om er een schitteren­d succes van te maken. Stier 21-4 T/M 20-5 Sommige zaken moet je uiterst serieus nemen, zoals bijvoorbee­ld teamspirit. Ook als je ego zich daar een beetje tegen verzet, bereik je toch het meest met een goede samenwerki­ng. Tweelingen 21-5 T/M 21-6 Soms is uiterlijke schijn net zo belangrijk als daden. De sleutel naar succes is dat je laat zien dat het je menens is, en dat je je vastberade­n opstelt. Liefde: overleg wat vaker met je partner. Kreeft 22-6 T/M 22-7 Je zou meer kunnen doen als je de vrije hand had en als je rivalen niet op de loer zouden liggen. Misschien zijn je doelen daarom alleen langs een omweg te bereiken. Zoek het uit, maar wel in stilte. Leeuw 23-7 T/M 23-8 Door de heftige concurrent­ie en de soms agressieve sfeer kunnen spanningen ontstaan. Jij blijkt echter in staat om de conflicten te minimalise­ren, een verborgen talent waar je zelf ook van opkijkt. Maagd 24-8 T/M 23-9 Gelet op de moeite die je er tot nu toe in hebt gestoken, moet een bepaalde zaak inmiddels op de rit staan. Het is echter ook duidelijk dat je er in moet blijven investeren. Ga zo door! Weegschaal 24-9 T/M 23-10 Je dreigt om te komen in het werk en kan daarbij niet rekenen op collega’s. Handel eerst de dringendst­e zaken af, de rest kan wachten. Niemand zal het in zijn hoofd halen jou iets te verwijten.

Schorpioen 24-10 T / M 22-11 Als je je instinct volgt, bereik je waarschijn­lijk een stadium waarin je precies doet wat je wil doen. Sla de goedbedoel­de adviezen dus maar in de wind en ga op de solo-toer. Succes en plezier gegarandee­rd.

Boogschutt­er 23-11 T/M 21-12 Je creativite­it lijkt grenzeloos. Daardoor zijn sommige collega’s misschien even van slag, maar dat is dan pech voor hen! Liefde: om een botsing te vermijden moet je je beloftes nakomen. Steenbok 22-12 T/M 20-1 Deze ochtend liggen misschien een paar vervelende klussen op je te wachten, maar daarná heb je de handen vrij. Liefde: twijfels! Je zit met vragen waar alleen je partner een antwoord op heeft. Waterman 21-1 T/M19-2 Een ontspannen sfeertje en dat geeft je wat meer bewegingsv­rijheid. De grootste kans op succes heb je echter met zaken die je goed hebt doordacht en niet met onbezonnen acties!

Vissen 20-2 T/M 20-3 Je bent het type dat doorgaans wikt en weegt alvorens te besluiten, maar nu druk je het gas flink in. Loop je niet een beetje te hard van stapel? Probeer jezelf een beetje in toom te houden.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium