Het Belang van Limburg

Oona verlaat ‘Expeditie Robinson’ mét vuurstick

-

Oona (foto) werd gisteren door Kamp Zuid naar huis gestemd in ‘Expeditie Robinson’. Zij stak op haar beurt de middelving­er op door haar vuurstick doodleuk mee te nemen.

Bedrukt. Zo laat de sfeer in Kamp Zuid donderdaga­vond zich het best omschrijve­n. De immuniteit­sproef werd verloren en dus moest iemand van het eiland worden gestemd. Dat werd de pittige Oona Geeraerts, die haar teamleden – op Chloe na – unaniem tegen zich kreeg.

Berg in Syrië

Angelo had zich na de proef meteen afgezonder­d. Er zouden woorden zijn gevallen tussen hem en Oona en tijdens haar val zou ze hem per ongeluk het water mee hebben ingesleurd. Oona zag de bui net voor de stemming dan ook hangen. Al probeerde ze nog te relativere­n: “Het is een spel, manne- kes. We zitten op een onbewoond eiland, niet op een berg in Syrië waar ons leven ervan afhangt.” En, ze rekende op haar sterkhoude­r: de vuurstick, een gegeerd item. Die kreeg ze persoonlij­ke toegewezen toen ze na twee dagen in isolatie mocht aansluiten bij Kamp Zuid. “Ik hoop dat dat mijn wapen is”, zei ze. Het mocht niet zijn: exit Oona. “Als je me vergelijkt met bepaalde kandidaten, ben ik evenwaardi­g. Maar aan de andere kant zijn het zulke extreme omstandigh­eden, zo ver soms van de realiteit”, zei ze. Waarop ze de vuurstick meenam naar huis.

 ?? FOTO HBVL ??
FOTO HBVL

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium