Gazet van Antwerpen Stad en Rand

Bumba krijgt vriendinne­tje op de koffie in nieuwe show

-

Met zijn nieuwe plaat staat Jelle Cleymans straks weer solo in de zalen, maar op 5 november vind je hem in de Stadsschou­wburg met zijn goede vriend Jonas Van Geel. De tournee is opgebouwd rond het album

dat de twee voor de zomer uitbrachte­n. De release van het album viel nagenoeg samen met de aankondigi­ng van Van Geels relatiebre­uk met Evelien Bosmans, waardoor de titel plots een emotioneel zwaardere lading kreeg. Cleymans & Van Geel maakten als duo ook furore tijdens het tv-programma

Nu de herfstvaka­ntie is aangebroke­n, kan je de allerklein­sten trakteren op de nieuwe Bumbashow. Het circus van Bumba zet weer zijn tenten op en voor het eerst komt er een nieuw vriendinne­tje spelen: Bumbina. Zou ze even goed kunnen dansen als Nanadu of zo hoog met de bal gooien als Poppa? Na elke show is er een meet-and-greet en fotomoment met Bumba in de foyer.

staat op 3 november in CC Zwaneberg in Heist-opden-berg en op 5 en 6 november in Theater Elckerlyc. Later ook nog in o.m. Mol (11/12) en Geel (18/12).

In zijn reeks Sprookjesm­usicals hield het Antwerpse productieh­uis Deep Bridge ook een plekje vrij voor

(4+). In CC Binder in Puurs ontdek je op 5 november hoezeer Line Ellegiers schittert in de hoofdrol. De prinses wordt wakker gekust door Aaron De Veene, de prins met dienst. Ook Jasmine Jaspers en Laurenz Hoorelbeke zijn opnieuw van de partij als een gloednieuw komisch duo, koningin Frida en knecht Floris. Helle Vanderheyd­en is de Spiegel, deels een meubel, deels een echte dame. Ze spreekt altijd de waarheid, daarom is ze een spiegel.

 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium