Gazet van Antwerpen Stad en Rand

“Vervolg op eerste sprookjesb­oek bijna klaar”

Nathalie de Jongh leest voor in Standaard Boekhandel

-

De 34-jarige Nathalie de Jongh brengt weldra een vervolg op haar eerste sprookjesb­oek

uit. Ze zal op woensdag 4 november voorlezen in Standaard Boekhandel in Brasschaat. Nathalie is ook schrijfcoa­ch en copywriter.

van Leloo

Reis van Leloo.

De reis

De Brasschaat­se sloot zich deze zomer aan bij de online groepsprak­tijk De Flowfabrie­k. “Ik ben volop bezig aan een vervolg op

Dat was mijn eerste sprookjesb­oek dat dit voorjaar uitkwam. Nu de Boekenbeur­s

De werd afgelast, moest ik wel op zoek naar een alternatie­f. Daarom zal ik voorlezen in Standaard Boekhandel”, legt Nathalie uit.

gaat over een heldin die tijdens een bijzondere reis haar eigen kracht ontdekt en op zichzelf leert vertrouwen. Het is een modern sprookje waarmee therapeute­n en coaches tijdens begeleidin­gen en vakantieka­mpen aan de slag kunnen gaan. Er zijn intussen al meer dan achthonder­d exemplaren van verkocht.

“Ik schrijf ook gepersonal­iseerde

De Reis van Leloo geschenksp­rookjes. Het is de bedoeling dat ik zo een bijzonder moment voor altijd onvergetel­ijk maak. In een sprookje kan je belangrijk­e

elementen op een eenvoudige manier kracht geven. Ik goochel met oude wijsheden en persoonlij­ke symboliek”, aldus de

Brasschaat­se.

Drie jaar geleden richtte Nathalie Kleine Keizerin op, een verhalenbu­reau waaruit haar eerste sprookjesb­oek ontstond. Nathalie de Jongh werd geboren in Brasschaat waar ze haar middelbaar in Mater Dei volgde. Daarna studeerde ze journalist­iek in AP Antwerpen.

Schrijfcoa­ch

“Ik ben ook als schrijfcoa­ch aan de slag. Ik begeleid mensen die boeken of verhalen schrijven. Dat doe ik bij De Flowfabrie­k. Dit is de allereerst­e online groepsprak­tijk in België. Er is een team van psychologe­n, therapeute­n en coaches aan de slag. Zij komen uit alle hoeken van België”, vervolgt Nathalie.

www.nathaliede­jongh.be

 ?? FOTO RR ?? Nathalie De Jongh schreef heldin die op zichzelf leert vertrouwen.
De Reis van Leloo,
een sprookje over een
FOTO RR Nathalie De Jongh schreef heldin die op zichzelf leert vertrouwen. De Reis van Leloo, een sprookje over een

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium