Gazet van Antwerpen Stad en Rand

Horoscoop

-

RAM 21-3 T/M 20-4

Single, wat de liefde betreft is het vandaag alles of niets. Maar als je echt hebt geïnvestee­rd in een recente relatie dan loopt het volgens Venus goed af en wordt het een vreugdevol­le dag.

STIER 21-4 T/M 20-5

Op vakantie ben je voor de mensen om je heen een rots in de branding. Maar je hebt ook zin om zelf aan leuke dingen mee te doen. Single, iets of iemand laat je het leven door een roze bril zien.

TWEELINGEN 21-5 T/M 21-6

Wat een bruisend liefdeslev­en. Je hebt niets te klagen want je partner maakt er een levendige dag van en jij geniet alsof het jullie eerste vakantie samen is. Single: er dienen zich kansen aan.

KREEFT 22-6 T/M 22-7

Single, de spanning loopt op door de mogelijkhe­id van een relatie. Mogelijk laat je je leiden door je verlangens, iets dat wordt bevorderd door de Maan die in jouw teken bivakkeert.

LEEUW 23-7 T/M 23-8

Single, Venus lijkt je een loer te draaien. Je weet even niet waar je het zoeken moet als degene waar je een oogje op hebt even een stapje terug doet of voor iemand anders lijkt te kiezen.

MAAGD 24-8 T/M 23-9

Laat dat afgeven op de mensen waar je om geeft zodra ze even wat anders willen dan jij. Voor je het beseft sta je er de rest van de dag in je eentje voor, en daar houd je al helemaal niet van.

WEEGSCHAAL 24-9 T/M 23-10

Ben je single dan maak je je druk over een vakantieli­efde, misschien wel omdat het uur van afscheid nadert. Als het echt menens is, spreek dan nu alvast af hoe het verder zou kunnen.

SCHORPIOEN 24-10 T/M 22-11

Een prettige spanning tussen jou en je geliefde, daar weten jullie wel raad mee. Single en uit op een avontuurtj­e? Dan heb je pech want vandaag gebeurt niet veel. Wees extra voorzichti­g in het verkeer.

BOOGSCHUTT­ER 23-11 T/M 21-12

Op vakantie manifestee­r je je overal en voor je naasten is het zonneklaar dat vandaag niemand om jou heen kan. Single: als je denkt dat er zoiets bestaat als een zorgeloze flirt, dan vergis je je.

STEENBOK 22-12 T/M 20-1

Single en vakantie? Een ontmoeting lijkt je niet meer los te laten. Misschien zit het alleen in jouw hoofd, maar als het een prettig gevoel oplevert, kijk dan hoe je er een vervolg aan kunt geven.

WATERMAN 21-1 T/M 19-2

Venus is er op uit om je rust te verstoren. Ben je single dan is kippenvel gegarandee­rd en ziet het er voor vanavond goed uit. Heb je een relatie dan kan er sprake zijn van jaloezie, bij je partner óf bij jou.

VISSEN 20-2 T/M 20-3

Een flinke stoot energie, daar kun je vandaag op rekenen om van alles en nog wat te ondernemen. Er is ook sprake van een avontuur dat je nog heel wat kopzorgen kan opleveren.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium