Gazet van Antwerpen Stad en Rand

Horoscoop

-

RAM 21-3 T/M 20-4

Een gunstige sfeer als je in de verkoop werkt maar anders krijg je misschien te maken met een pietluttig­e chef die alleen maar op resultaat uit is. Liefde: Er wordt van je verwacht dat je de eerste stap zet.

STIER 21-4 T/M 20-5

Vertrouw er op dat dit een gunstige dag wordt, vooral als je een examen moet afleggen of een sollicitat­iegesprek moet voeren. Wat het ook is, je zet een koers in die beslissend kan zijn voor je toekomst.

TWEELINGEN 21-5 T/M 21-6

Op je werk hoor je over aantrekkel­ijke toekomstpl­annen praten. Ook al is er nog niets van aan de orde, je moet er ook weer niet te gemakkelij­k overheen stappen. Kijk liever hoe je mee kunt doen.

KREEFT 22-6 T/M 22-7

Op je werk kun je vertrouwen op je intuïtie. Financieel gezien vaar je een wat onduidelij­ke koers, maar tot schipbreuk hoeft dat niet te leiden. Liefde: Stel je partner gerust, want dat lijkt nodig.

LEEUW 23-7 T/M 23-8

Alles wijst erop dat je een aardige missie voor de boeg hebt. Het aardigste daarbij is nog dat je met interessan­te personen van doen hebt. Vanavond tel je je zegeningen samen met je partner.

MAAGD 24-8 T/M 23-9

De stijgende Maan geeft je power en concentrat­ievermogen. Je bent constant in de aanval en niemand kan je van je doel afhouden. Liefde: Maar vanavond ontdooi je bij een liefhebben­de partner.

WEEGSCHAAL 24-9 T/M 23-10

Je niet klein laten krijgen door het systeem, dat is je doel. Dat zal niet gemakkelij­k gaan, maar de sterren bieden steun en mede daardoor vind je allerlei achterdeur­tjes en vluchtwegg­etjes.

SCHORPIOEN 24-10 T/M 22-11

Problemen, haastkluss­en, alles zit tegen en je hebt er je buik van vol. Je houdt wel stand maar echt vrolijk word je er niet van. Ten onrechte want uiteindeli­jk komt alles op zijn pootjes terecht.

BOOGSCHUTT­ER 23-11 T/M 21-12

Mars in jouw teken geeft je energie, geloof in eigen kunnen en het gevoel dat je alles onder controle hebt. Problemen? Daar maak je korte metten mee. Liefde: Een goed gesprek, misschien over of met de kinderen.

STEENBOK 22-12 T/M 20-1

Het is niet allemaal koek en ei op je werk. Problemen zijn niet zonder gevaar, je zoekt onmiddelli­jk naar oplossinge­n om niet het onderspit te delven of met kritiek overladen te worden. Ga uit van eigen kunnen.

WATERMAN 21-1 T/M 19-2

Blijvend succes zit er aan te komen. Dankzij de gunstige planetaire aspecten neem je op het juiste moment het voortouw. Single, een onverwacht­e glimlach heeft misschien een diepere betekenis, maar blijf realistisc­h!

VISSEN 20-2 T/M 20-3

Grrr... je hebt helemaal geen zin in de klusjes die ze je op het werk willen laten doen, en weigeren is geen optie. Kan je niet gewoon doen alsof je akkoord bent en intussen toch je eigen gang gaan?

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium