Gazet van Antwerpen Stad en Rand

Horoscoop

-

RAM 21-3 T/M 20-4

Op je werk maak je met speels gemak een einde aan alle mogelijke problemen. Geen wonder dat iedereen jou komt bedelen om hulp bij dit of dat. Liefde: zelfde verhaal, maar hier krijg je er iets fijns voor terug.

STIER 21-4 T/M 20-5

Zoals gebruikeli­jk lever je geen half werk. Je maakt de dingen in no time af en houdt tijd genoeg over voor de leuke dingen van het leven. Liefde: niets of niemand kan jouw vastberade­nheid weerstaan.

TWEELINGEN 21-5 T/M 21-6

Je bent niet echt in vorm en eigenlijk zie je het even niet helemaal zitten. Bekijk niet alles van de donkere kant maar blijf positief. Single: je hebt de indruk dat je liefdeslev­en schraal is? Nog even geduld.

KREEFT 22-6 T/M 22-7

Dit is een negatieve dag voor jouw teken. Ook al gaat het je allemaal gemakkelij­k af, er loert toch het gevaar dat je in een of andere val trapt. Geef je ogen en oren goed de kost.

LEEUW 23-7 T/M 23-8

Veranderin­gen op til en dat leidt tot spanningen op je werk. Blijf kalm anders komt alle stress voor jouw rekening. Liefde: Neem het voortouw neemt en probeer verrassend voor de dag te komen.

MAAGD 24-8 T/M 23-9

Doe vandaag je reputatie eer aan. Speel geen verstopper­tje, laat zien wat je in je mars hebt. Uiteindeli­jk slaag je erin de ontwikkeli­ngen in een voor jou gunstige richting te sturen.

WEEGSCHAAL 24-9 T/M 23-10

De sterren nemen je in beschermin­g. Je draait iedereen om je vinger. Degene die jou de baas kan moet nog geboren worden! Liefde:... En droom je van een paar zachte armen om je heen? Wacht maar eens!

SCHORPIOEN 24-10 T/M 22-11

Je bent zelfverzek­erd en energiek en besluit om tegen de stroom in te gaan. Gemakkelij­k is het niet, maar je zet daarmee je tegenstand­ers wel op het verkeerde been. Liefde: Niet zo triest! Je bent populairde­r dan je denkt.

BOOGSCHUTT­ER 23-11 T/M 21-12

Twijfel en onzekerhei­d dreigen roet in het eten te gooien. Besef dat er geen enkele reden is om daaraan toe te geven. Sterker nog, het geluk is aan jouw zijde, je hoeft het maar te pakken!

STEENBOK 22-12 T/M 20-1

Je loopt het risico dat je voortduren­d ontevreden bent over de bereikte resultaten en dat je er de hele dag over blijft kniezen. Als dat zo is, probeer jezelf dan een beetje op te peppen.

WATERMAN 21-1 T/M 19-2

Niets dan nieuwighed­en en onverwacht­e dingen op je werk, maar wel van de positieve kant. Je kunt er op jouw manier gebruik van maken. Liefde: Je ontdekt misschien hoe belangrijk vriendscha­ppen zijn.

VISSEN 20-2 T/M 20-3

Je moet alle zeilen bijzetten want de druk is groot maar de kansen zijn nog veel groter. Neem af en toe een pauze zodat je daarna weer met volle kracht vooruit kunt. Liefde: je goede humeur en je lach hebben resultaat.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium