Gazet van Antwerpen Stad en Rand

“We moeten nu niet alles in vraag beginnen te stellen”

-

Rupel Boom ging zondag met 12 de boot in tegen Torhout. Doelman Jef Snyders betreurde de nederlaag, maar wil er ook geen drama van maken.

“Uiteraard is het balen als je thuis verliest. Het was bovendien een frustreren­de middag, omdat we maar geen antwoord vonden op de stevige organisati­e van Torhout. Maar we moeten nu ook niet doen alsof we verloren van een bende pottenstam­pers. Dat zou onrespectv­ol zijn. Zij hadden ook goeie voetballer­s lopen en over de hele wedstrijd bekeken kan je hun zege niet eens onterecht noemen. Voor rust waren wij immers nergens. En als je pas in de tweede helft wakker wordt, vraag je om problemen. Maar we moeten nu ook niet alles in vraag beginnen te stellen. Dit is onze eerste nederlaag van het seizoen, bekercompe­titie inbegrepen. Soms is de tegenstand­er gewoon beter en moet je je daar bij neerleggen.”

Woensdag is er de bekermatch op Eupen. Kijken jullie daar naar uit? “Ik denk dat ik voor de groep mag spreken als ik zeg dat we liever een andere tegenstand­er hadden geloot. Maar het blijft wel een eersteklas­ser en het zal misschien de enige keer zijn dat we dit seizoen echt niks te verliezen hebben. Laat ons daar dan toch maar van genieten en proberen te stunten. We maken er een daguitstap van, want iedereen heeft een dag vrij genomen. Op de middag trainen we eerst nog in Boom. Alleen jammer dat we zo ver moeten rijden. Het wordt sowieso een korte nacht van woensdag op donderdag.”

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium