Gazet van Antwerpen Stad en Rand

Een Dovy-keuken combineert uitmuntend­e kwaliteit en écht maatwerk volgens uw smaak en budget

Onder het motto legendaris­che kwaliteit en duurzaamhe­id verwerkt Dovy hoogwaardi­ge materialen tot in de kleinste details met ambachteli­jke verfijning en hoogtechno­logische machines.

-

De strenge Dovy-kwaliteits­eisen worden gecombinee­rd met een waaier aan kleuren, afwerkinge­n en opstelling­en. Dit resulteert in prachtige keukens in diverse stijlen, aangepast aan jouw noden en behoeften.

Kwaliteit herkennen

Hoe herken je keukenkast­en van uitstekend­e kwaliteit? Enerzijds aan de stevigheid van de keukenkast­en: gemonteerd op een oerdegelij­ke sokkel, met dikke zijwanden en een robuuste achterwand in groefsyste­em. Anderzijds aan het onderhouds­gemak: waterbeste­ndige materialen en de binnenkant die afgewerkt is met glanzend laminaat.

Echt maatwerk

Er zijn tal van voordelen aan maatwerk. Door te kiezen voor maatwerk, past de keuken perfect in jouw ruimte. Bovendien kies je zelf de indeling. Een lage sokkel met hogere onderkaste­n en een dieper werkblad voor meer opbergruim­te? Perfect haalbaar! Een onderkast met 2 legplanken? Geen probleem! Heb je een schuine wand waar geen standaardk­ast in past? Dovy lost het op en maakt een keukenkast met schuine wand, perfect op maat. Zijn er steunpilar­en in het gebouw aanwe- zig en weet je er geen raad mee? Dovy bouwt de keukenkast rond de pilaar. Zulke oplossinge­n zijn enkel mogelijk dankzij écht maatwerk.

Moderne look

Uiteraard zijn de kwaliteite­n en de stevigheid van je keuken belangrijk, maar daarnaast is ook de uitstralin­g van belang. Een nieuwe keuken moet een wauw-effect oproepen. En dat elke dag opnieuw. Hou je van een moderne look maar wens je toch een warme uitstralin­g? Kies dan voor de combinatie van een witte keuken met een eettafel in houtstruct­uur. Een witte keuken is modern en eigentijds, maar de houtstruct­uur geeft er een warme toets aan. Een andere mogelijkhe­id zijn kastdeuren in kerngekleu­rd frontlamin­aat. Ze zijn volledig tot in de kern gekleurd en hebben een naadloze afwerking aan de zijkanten voor een strak en architectu­raal uitzicht. Of hou je meer van blinkende kastdeuren? Kies dan voor glanzend kerngekleu­rd frontlamin­aat dat schittert als een spiegel maar even onderhouds­vriendelij­k is als laminaat. Of heb je al eens gedacht aan een keuken met glazen deuren?

Landelijke uitstralin­g

Dovy heeft ook een uitgebreid gamma keukens met landelijke uitstralin­g. Massief eiken kaderdeure­n, fineer keukendeur­en of met de uitstralin­g van rustieke planken met knoesten, alles is mogelijk en wordt op maat van de klant gemaakt. De massieve keukens worden zelfs met de hand afgewerkt of gelakt. Maak je keuze uit een uitgebreid gamma. Een tip: combineer een keuken in landelijke stijl met een opzetkast in smeedijzer en glas voor een extra rustiek effect.

Budget

Zijn op maat gemaakte keukens dan per definitie dure keukens? Helemaal niet! Dovy luistert naar jouw behoeften en noden, geeft je uitgebreid­e informatie over de materialen en mogelijkhe­den, de toestellen, de werkbladen en maakt op basis van jouw budget een vrijblijve­nde offerte met 3D-tekening. Jij bepaalt je budget volledig zelf, afhankelij­k van de grootte van jouw keuken en jouw specifieke wensen en wij zorgen voor de realisatie ervan, binnen jouw budget.

 ??  ?? Kolomkast rond een steunpilaa­r
Kolomkast rond een steunpilaa­r
 ??  ?? De eettafel in houtstruct­uur zorgt voor een warme toets in een witte keuken
De eettafel in houtstruct­uur zorgt voor een warme toets in een witte keuken
 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium