Gazet van Antwerpen Stad en Rand

Astrid laat de ‘Bryan’ én de ‘Wonderland’ vallen

-

Op 1 februari gaat op vrouwenzen­der Vijf het nieuwe seizoen van

Temptation Island van start. Een week later volgt Astrid, de opvolger van Astrid in

Wonderland.

Met de start van Temptation Is

land is ook de winterslaa­p van Vijf voorbij. Het programma dat zichzelf verkoopt als “de ultieme relatietes­t” start op 1 februari met een dubbelafle­vering.

Eén week later, op 8 februari, begint het langverwac­hte vervolg op Astrid in Wonderland, de docusoap rond Astrid Bryan die nu door het leven gaat als Astrid Coppens. Het programma Astrid belicht het nieuwe leven van Astrid in Hollywood met haar man, Bram Coppens. Astrid is al in het land om haar programma volgende week voor te stellen; ze zette gisteren een foto op Instagram van haar vlucht van Los Angeles naar Londen.

Jani

Vijf speelt dit voorjaar uiteraard ook stylist Jani Kazaltzis uit, die zijn programma Zo Man zo

Vrouw voorlopig voor bekeken houdt. In Shopping Queens beoordeelt hij telkens vier vrouwen die met elkaar de strijd aangaan om de titel ‘shopping queen’ of ‘winkelkoni­ngin’ binnen te halen. Daarvoor moeten ze met een vastgelegd budget een outfit voor een speciale gelegenhei­d bij elkaar zoeken. Vijf neemt ook de draad op van

Beautiful, het felbesprok­en en omstreden programma waarin mensen op kosten van VT4 onder het mes gingen voor een ‘plastische correctie’. Het programma Complex zou echter een andere toon krijgen: mensen met een “in het oog springend uiterlijk kenmerk dat als een schaduw boven hun geluk hangt”, worden door een team van plastisch chirurgen aangepakt.

 ?? FOTO RR ?? Astrid, onderweg van LA naar Londen.
FOTO RR Astrid, onderweg van LA naar Londen.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium