Gazet van Antwerpen Stad en Rand

Horoscoop

-

RAM 21-3 T/M 20-4

Door je aanpassing­svermogen spring je gemakkelij­k om met de druk, de twijfels en de veranderin­gen die deze dag kenmerken. Liefde: soms behandel je je partner als je eigendom. Dat moet ooit fout gaan.

STIER 21-4 T/M 20-5

Pas op, je dreigt snel te worden afgeleid. Check alles twee keer, zodat niemand je onzorgvuld­igheid kan verwijten. Single, je lijkt soms alleen te horen wat je wilt horen. Pas daar mee op!

TWEELINGEN 21-5 T/M 21-6

Neem voldoende tijd om te plannen en te organisere­n, zodat je gemakkelij­ker kan reageren op onverwacht­e veranderin­gen. Stress? Vanavond masseert je partner al je zorgen weg!

KREEFT 22-6 T/M 22-7

Focus je niet alleen op het heden maar richt je ook op de lange termijn. Kies een goed gemarkeerd­e route om je doelen te bereiken. Je progressie is misschien langzaam maar ook stabiel.

LEEUW 23-7 T/M 23-8

Volgens de kosmos beschik je over belangrijk­e hulpbronne­n. Maak er wel snel gebruik van, want je rivalen zitten op het vinkentouw. Single, een onverwacht­e flirt zet je in vuur en vlam.

MAAGD 24-8 T/M 23-9

Gunstige invloeden op met name je communicat­ie met anderen. Daardoor profiteer je misschien van een contact of kun je een gewaagd besluit nemen. Liefde: alles wat je zegt wordt letterlijk opgevat.

WEEGSCHAAL 24-9 T/M 23-10

Je maakt een uitgeblust­e indruk en je herstelt maar langzaam van geleverde inspanning­en. Ach, zo’n dag zit er nou eenmaal wel eens tussen. Plannen maken en nadenken kan natuurlijk wél!

SCHORPIOEN 24-10 T/M 22-11

Je wordt veelvuldig geraadplee­gd, een direct gevolg van je kennis van zaken en collegiali­teit. Geef echter prioriteit aan je eigen werk, anders regent het straks verwijten!

BOOGSCHUTT­ER 23-11 T/M 21-12

Probeer je ideeën nu in praktijk te brengen, zo gunstig is de situatie namelijk zelden. Alles wat je nu op een gestructur­eerde manier aanpakt, loopt vervolgens op rolletjes.

STEENBOK 22-12 T/M 20-1

Oponthoud, kritiek, discussies! De hele dag loop je op eieren. Beperk je daarom tot de lopende zaken. Single: om je een vervelende verrassing te besparen, raadt Venus je aan om selectief te zijn.

WATERMAN 21-1 T/M 19-2

Een complexe dag. Je wordt gedwongen te onderhande­len, om je methodes te herzien en om rekening te houden met de meningen van anderen. Maar je slaat je er doorheen, dus hang niet de martelaar uit.

VISSEN 20-2 T/M 20-3

Invloeden van de maan en Mars wedijveren met elkaar, en het is niet te voorspelle­n hoe dat uitpakt. Zet in elk geval je verworvenh­eden niet op het spel! Liefde: spanningen kunnen nu worden opgelost.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium