De Standaard

DE KLEINE PARADE

-

Matthew Perry steelt trommel

De voormalige Friends zijn tegenwoord­ig overal om ons warm te maken voor hun komende reünieshow op HBO Max. Op de talkshow van Jim my Kimmel kwam Lisa Kudrow een anekdote vertellen over de laatste aflevering van de serie, uit 2004. Matthew Perry (Chandler) stal de koekjestro­mmel uit het decor, en gaf die aan Kudrow (Phoebe) mee als aandenken. Ze was naar eigen zeggen bezorgd dat ze met het gestolen goed zou worden betrapt, maar inmiddels siert de trommel haar kantoor. De Friendsreü­nie was bedoeld om de lancering van HBO Max deze week luis ter bij te zetten, maar is uitge steld vanwege uweetwel. Tijdens de reünie zullen de acteurs samen terugblikk­en op de reeks die liep van 1994 tot 2004. Kudrow is te zien in de nieuwe komische reeks Space force op Netflix.

Grande en Gaga stelen show

Ariana Grande en Lady Gaga zijn tegenwoord­ig overal om ons warm te maken voor hun gezamenlij­ke single ‘Rain on me’. Zo namen ze samen een ludiek ‘weerberich­t’ op voor tvzender The Weather

Channel. Daarin staan ze allebei onder blauwe Weather Channelpar­aplu’s in de gietende ‘regen’, die uit een tuinslang blijkt te komen, en maken ze grapjes die verwijzen naar de tekst van hun nummer. ‘Rain on me’ is de tweede single uit Gaga’s album Chromatica, dat vandaag uitkomt.

Josh Gad steelt cast van ‘Lord of the rings’films

De cast van de Lord of the ringsfilms zit tegenwoord­ig zo’n beetje overal , maar zondag komen ze nog één keer allemaal samen. Virtueel natuurlijk: haast alle acteurs uit de films, op de overleden Christophe­r Lee na, zullen inbellen voor een show van de komiek Josh Gad. Dat kondigden de acteurs aan tijdens een grappige Zoomconver­satie, waarin onder meer Elijah Wood (Frodo), Sean Astin (Sam) en Sir Ian McKellen (Gandalf) opdoken. Gad bracht op dezelfde manier de jongste weken ook de casts van Back the future en Splash weer samen voor videochats. Op een reünie van Friends hoeft hij niet te rekenen, dan zou hij namelijk moeten opbieden tegen de 20 miljoen dollar die HBO Max daar naar verluidt veil voor heeft.

 ??  ?? LADY GAGA
LADY GAGA

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium