24sata

Sa šanka uzeo nož i zabio ga mladiću u vrat

NISU SE SVAĐALI Prema prvim informacij­ama, prije napada nožem na 26-godišnjaka nije bilo svađe ni fizičkog sukoba...

- Piše: VIŠNJA KRAGIĆ

Mladić koji je noćas u kafiću u Živogošću napadnut nožem i ranjen u vrat operiran je u KBC Split i stanje mu je stabilno, piše Slobodna Dalmacija. Tijekom nedjelje ujutro u ugostitelj­skom objektu je napravila očevid Služba za očevide i kriminalis­tičku tehniku uz inspektore Policijske postaje Makarska u koordinaci­ji s državnim odvjetništ­vom. Prema prvim informacij­ama, prije napada nožem na 26-godišnjaka nije bilo svađe ni fizičkog sukoba.

RANA NIJE DUBOKA, ALI JE DUGA Navodno se mladić (24) oko 22.30 sati digao sa svog mjesta za stolom, došao do šanka, odakle je uzeo nož i nasrnuo na 26-godišnjaka. Prema pisanju Slobodne Dalmacije, radi se o ubodno reznoj rani koja nije duboka, ali je dosta duga. Napadača je policija zatekla na mjestu događaja. Nakon uhićenja mu je izmjerena koncentrac­ija alkohola u organizmu od 2,5 promila. Policija će protiv napadača podići kazenu prijava za pokušaj ubojstva. Nakon ispitivanj­a na Županijsko­m državnom odvjetništ­vu u Splitu će se odlučiti o istražnom zatvoru.

U petak oko 19.45 sati dostavljač (23) je u okolici Čakovca krenuo dostavljat­i pizze. Narudžba je stigla iz jednoga kafića. Kada je stigao pred kafić, napali su ga. E-Međimurje piše da ga je napala skupina mladića te da su mu stavili nož pod grlo, ukrali pizze i pobjegli. Policija traga za napadačima.

 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia